Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane łososiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łosoś wędzony 15 dag
jajko 6 szt
majonez 4 łyżki
sól
sałata 6 listków
szczypiorek 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane łososiem

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, kroimy na połówki, wyciągamy żółtka, miksujemy je z 12 dag łososia i majonezem, dodajemy posiekany szczypiorek, doprawiamy do smaku.
Napełniamy farszem połówki jajek. Resztę łososia drobniutko siekamy i kładziemy na każdej połówce jajka. Podawać na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 28.05.2012 21:20
pyszności uwielbiam łososia
ronald88 28.03.2012 18:34
bym dodał albo choc cos do polania
ronald88 27.03.2012 18:12
sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak