Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa cytrynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

porcja rosołowa 200 g
włoszczyzna 100 g
ryż do risotto 80 g
jaja 2 szt
cytryna 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupa cytrynowa

Mięso opłukaj obgotuj,dodaj włoszczyznę,przypraw,do wywaru dodaj ryż,jaja ubij z żółtkami mieszając wlewaj sok z cytryny.Do gotującego sie wywaru powoli wlewaj jaja z sokiem z cytryny,nie dopuszczać do wrzenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 19.02.2011 12:51
ciekawa zupa
iwona332 18.09.2010 20:49
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak