zupa cytrynowa

zupa cytrynowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • porcja rosołowa

    200 g
  • włoszczyzna

    100 g
  • ryż do risotta

    80 g
  • jaja

    2 szt
  • cytryna

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso opłukaj obgotuj,dodaj włoszczyznę,przypraw,do wywaru dodaj ryż,jaja ubij z żółtkami mieszając wlewaj sok z cytryny.Do gotującego sie wywaru powoli wlewaj jaja z sokiem z cytryny,nie dopuszczać do wrzenia.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Tika4444

19.02.2011 12:51
ciekawa zupa

iwona332

18.09.2010 20:49
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat