Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka kanapkowa z jajek, rzodkiewek i szczypiorku

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki kilka szt.
Szczypiorek cienki mały pęczek
majonez
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
Pieprz biały mielony Prymat
chili suszone
koperek
jajko ugotowane na twardo 5-6 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka kanapkowa z jajek, rzodkiewek i szczypiorku

Jajka obrać i utrzeć na cienkie wiórki. Do jajek dodać utartą rzodkiewkę i posiekany szczypior.
Wszystko połączyć z majonezem i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anulka75
Anulka75 05.04.2012 20:28
smaczne
Habibi 27.03.2012 00:12
*** zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami oraz przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak