Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada z boczku zapiekana w piekarniku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por
musztarda 2 łyżki
pieprz
sól
boczek 1 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z boczku zapiekana w piekarniku

Boczek myjemy i osuszamy. Delikatnie rozbijamy i smarujemy musztardą, posypujemy pieprzem i solą. Por oczyszczamy i kroimy w kółeczka. Posypujemy nimi przygotowany boczek. Wszystko zwijamy w roladę i związujemy nitką. Pieczemy w nagrzanym piekarniku ok. godziny. Wyciągamy, chłodzimy, ściągamy nitkę i kroimy w plastry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 12.03.2014 09:17
świetnie zrobione mięsko
Dorian 10.11.2013 16:59
smaczne miesko
Iwusia 14.10.2013 22:48
fajna i smaczna
Pani Domu 24.05.2013 17:40
muszę wykorzystać pomysł
berys18 03.04.2013 08:48
bardzo fajny pomysł
kaja1991 23.12.2012 09:50
super pomysł
mela25 23.10.2012 10:16
smakowite
IKrakowianka 22.09.2012 19:53
pycha
Renia1 31.07.2012 20:36
pycha
m1monika 07.06.2012 23:11
fajna
kate.500 17.05.2012 19:31
super
Grazyna0211 16.04.2012 15:27
smacznie się zapowiada
Rybciia 16.04.2012 13:20
pyszna :-)
bercik1 11.04.2012 00:35
Coś dla prawdziwego faceta.
Łukasz15 08.04.2012 11:02
smaczna
romanrafal
romanrafal 05.04.2012 16:57
świetne
Wafelek2601 03.04.2012 20:02
świetne mięsko
teresa18 03.04.2012 19:09
exstra
Wacław 02.04.2012 08:02
super
fictor123 01.04.2012 09:05
naprawde ciekawie musi wygladac
RenataZ-et 31.03.2012 18:20
bardzo fajna
zuzanna_z 31.03.2012 12:25
fajne
olkaaa 31.03.2012 11:08
extra
tomek18 29.03.2012 08:11
pycha
Ada-Gaba 26.03.2012 13:03
pysznosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak