Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ MOJEGO TATY

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wieprzowe 1 kg
papryka czerwona 1 szt
cebula 2 szt
margaryna 0,5 szt
ziele angielskie do smaku
Liść laurowy suszony Prymat do smaku
przecier pomidorowy 1 szt
musztarda 1 łyżka
pieczarki 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ MOJEGO TATY

Mięso kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę. Rozpuszczamy margarynę i smażymy mięso i cebulę. Dodajemy również ziele i liść Kroimy pieczarki i dorzucamy. Dodajemy paprykę i razem smażymy. Na koniec dolewamy wody dodajemy przyprawy, musztardę i ketchup. Wszystko przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 26.03.2012 17:56
bzrdzo smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak