Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z olejem lnianym i sosem Teriyaki

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 250 g
olej lniany 1-2 łyżki
sos teriyaki 1-2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z olejem lnianym i sosem Teriyaki

Polędwicę wołową mielimy bądź drobno siekamy. Dodajemy olej lniany oraz sos Teriyaki. Posypujemy jeszcze ziołami i wyrabiamy widelcem masę mięsną. Tak przygotowany tatar smarujemy kromki bagietki. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 23.07.2012 12:18
bardzo dobry
Anna169Hosz 13.07.2012 22:45
Tatara lubię w każdej wersji:)
teresa18 14.04.2012 19:03
ciekawa odmiana z tym sosem
MAR3STA 04.04.2012 00:09
fajne danie
kasiaw 02.04.2012 20:15
lubię taki
Sroczka 30.03.2012 22:44
Z chęcią bym posmakowała. Lubię tatar.
ben-ka 30.03.2012 09:25
mam amatora na takie jedzonko:)
Łukasz15 29.03.2012 09:05
super
BernadettaP 28.03.2012 12:09
Oj, dawno nie jadłam... I też poproszę o porcyjkę :)
Jolanta_P-S 27.03.2012 15:21
To ja poprosze o kromeczkę z tatarem
Izabela/bella81 27.03.2012 10:16
ale pyszności, uwielbiam tatar...
aginaa 26.03.2012 20:15
mmmm uwielbiam tatar :)
Grażyna13 26.03.2012 11:11
Pyszny pomysł :)
Beatris 26.03.2012 10:43
Bardzo lubię tatar. Jestem ciekawa tej wersji smakowej.
treonina 26.03.2012 10:23
cudowne!
freekate 26.03.2012 07:15
ciekawe połączenie smaków :)
wojtek5 25.03.2012 23:20
wspanialosc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak