Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Domowa pizza z salami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

spód do pizzy 1 szt
keczup pikantny 1 łyżeczka
salami 6 plastrów
ser biały 3 plastry
kukurydza konserwowa 1 łyżeczka
Przyprawa do pizzy i dań kuchni włoskiej Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Domowa pizza z salami

Spód do pizzy wysmarować środek keczupem, następnie posypać przyprawami, ułożyć plastry salami, oraz pokrojonego w cienkie i małe paski sera, posypać osączoną z zalewy kukurydzą, i posypać oczyszczonymi i pokrojonymi w małą kostkę paprykami do smaku. Przygotowaną pizze przełożyć na talerz żaroodporny i podgrzać w mikrofali około 3 minut w temperaturze 180 stopni. Gotową pizze czasami polewam keczupem ziołowym do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 29.07.2012 14:49
super
Bożena13 04.07.2012 10:13
mmmm pycha!
Ada-Gaba 19.05.2012 09:37
pyszna
Kuchareczka2 19.05.2012 09:32
znakomita
joanna77 18.05.2012 21:51
wyśmienite
olkaaa 28.04.2012 16:48
mniam
Wacław 28.04.2012 10:02
pycha !
berys18 16.04.2012 09:36
slinka leci od samego patrzenia
berys18 16.04.2012 09:36
slinka leci od samego patrzenia
Ewa/kalapurtka 28.03.2012 21:14
pycha
Ewa/kalapurtka 28.03.2012 21:14
pycha
Iwusia 25.03.2012 22:45
domowa najlepsza i najsmaczniejsza
halina17 25.03.2012 17:40
dobra pizza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak