Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja resztkowa zapiekanka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka
masło
wędlina
ketchup pikantny
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: moja resztkowa zapiekanka

bagietkę przekroić na połowę posmarować masłem i kolejno układać warstwami kiełbasę w/g uznania następnie ogórka pokrojonego w plasterki potem umytą i oczyszczoną paprykę pokrojoną w paski po wierzchu posypać startym żółtym serem układać na blasze wstawić do nagrzanego piekarnika do 180st.i zapiec aż ser się rozpuści po wyjęciu polać ketchupem podawać na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 26.03.2012 10:17
smaczna
Wafelek2601 25.03.2012 21:34
pyszna
IKrakowianka 25.03.2012 21:01
uwielbiam takie zapiekanki :)
teresa18 25.03.2012 16:04
oj zjadłabym kawaleczek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak