Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łososiowa przystawka

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
łosoś wędzony plastry 6 szt
oliwki czarne 8 szt
oliwki zielone 5 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypiorek do dekoracji
twaróg 3 (delikatny)

Przepis i sposób przygotowania na: Łososiowa przystawka

Ciasto francuskie kroimy na małe kwadraciki i zapiekamy w 180 C. W rozdrabniaczu miksujemy oliwki, łososia i serek. Całość doprawiamy do smaku i formujemy maleńkie kuleczki, które układamy na poduszeczkach z ciasta francuskiego. Szczypiorek kroimy na małe paseczki na nawlekamy na niego oliwki. Dekorujemy przystawkę i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 04.11.2012 13:08
wygląda bejecznie
Rafał10 21.09.2012 15:41
Wygląda bardzo apetycznie.
Justyna Jussstiii 04.04.2012 11:31
super
Jolanta40 24.03.2012 22:16
dziękuję
Agnieszka_B 23.03.2012 10:58
Przystawka smaczna, a sposób podania - doskonały:)
ronald88 23.03.2012 09:28
mniam
Piotr24 22.03.2012 20:43
ładnie podane :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak