Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czerwona kapusta z majonezem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1/2
cebula biała
majonez 2 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona kapusta z majonezem

Kapustę oczyścić i poszatkować. Delikatnie nasolić. Cebulę obrać pokroić w kostkę, posolić i odstawić na 15 min, aby zmiękła, majonezem wymieszać z jogurtem. Natkę pietruszki umyć i posiekać. Wszystkie składniki połączyć ze sobą, doprawić do smaku i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 10.12.2013 17:01
pyszna kapustka
Iwusia 17.09.2013 23:43
wspaniała do obiadu
ankaryba 11.09.2013 10:43
smaczna :-)
kanu83 17.08.2013 21:28
pyszna jest- często taka jadam
Beata23 19.07.2013 11:21
dobry dodatek do obiadu
Dorian 15.01.2013 08:12
super
Grazyna0211 13.01.2013 16:24
smaczny dodatek
berys18 31.12.2012 14:32
bardzo lubię
Anna138 03.12.2012 22:01
fajny przepis
IKrakowianka 08.09.2012 08:48
Super
Ada-Gaba 01.07.2012 11:25
ciekawy przepis
Łukasz15 15.06.2012 08:19
pycha
jeta72 08.06.2012 10:25
smaczna :-)
RenataZ-et 07.04.2012 22:00
idealna do obiadu
mirosława4 07.04.2012 16:23
zapewne jest smaczna
Wafelek2601 30.03.2012 22:36
pyszna
m1monika 23.03.2012 16:27
super
anulka69 23.03.2012 12:27
pyszna
radosna29 23.03.2012 11:38
ja tez robie taka sama i jest pyszna
romanrafal
romanrafal 22.03.2012 15:25
Robię taką jest bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak