Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

daktyle z marcepanem

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

daktyle 20 dag
pistacje 5 dag
masa marcepanowa 20 dag
likier migdałowy 3 łyżki
czekolada 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: daktyle z marcepanem

pistacje zmielić z masą marcepanową cześć masy odłożyć do dekoracji a resztę ponadziewać daktyle czekoladę stopić polowę daktyli zanurzyć w czekoladzie wyjąc osypać pistacjami z pozostałej masy za pomocą szprycy udekorować

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

melonik 24.03.2012 07:48
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak