Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gołąbki z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 2 torebki
kapusta główka
sól do smaku
pieprz do smaku
pieczarki 1/2 kg
mięso mielone wołowe 15 dag

Przepis i sposób przygotowania na: gołąbki z pieczarkami

Kroki postępowania

1
ryż ugotuj na sypko,pieczarki pokrój w kostkę i zeszklij na maśle a mieso wołowe podsmaż wraz z posiekaną cebulką.wymieszaj ze sobą wszystko i dopraw do smaku solą i pieprzem
Krok 1 - gołąbki z pieczarkami foto
2
kapuste oczyść i gotuj do miękkości w osolonej wodzie.
Krok 2 - gołąbki z pieczarkami foto
3
na liście kapusty kładź farsz i zwijaj gołabki które zapiecz w piekarniku.
Krok 3 - gołąbki z pieczarkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak