Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JAJKA FASZEROWANE

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypior
sól
pieprz
olej do smażenia
jajko ugotowane na twardo 5 SZT

Przepis i sposób przygotowania na: JAJKA FASZEROWANE

JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. JAJKA W SKORUPCE PRZECINAMY NA PÓŁ, ZE ŚRODKA ŁYŻECZKĄ WYJMUJEMY BIAŁKO I ŻÓŁTKO. WYJĘTE BIAŁKA I ŻÓŁTKA KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ, SIEKAMY SZCZYPIOR I PRZEPRAWIAMY DO SMAKU. MASĘ JAJECZNĄ WKŁADAMY DO SKORUPEK I ZAPIEKAMY NA PATELNI.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 22.03.2012 12:53
bardzo dobre
Margo1 22.03.2012 09:43
lubię
misia53 21.03.2012 21:36
jajuszka jak najbardziej ...idą święta...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak