Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z warzywami.

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

opakowanie warzyw na patelnię 750 gram
olej do smażenia
sól do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka
ryż 200 (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z warzywami.

Na patelnię wlewamy niewielką ilość oleju, następnie wrzucamy warzywa na patelnię. Warzywa należy dusić do miękkości, następnie dodajemy wcześniej ugotowany ryż na sypko. Wszystko doprawiamy solą, pieprze, ziołami prowansalskimi, następnie danie należy dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna120 06.04.2012 18:20
Na pewno smaczne
kate.500 31.03.2012 12:46
super pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak