Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schabowe z pieczarkami i serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 4 plastry
ser 4 plasterki
tymianek
rozmaryn
sól
pieprz
olej
pieczarki duszone 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: schabowe z pieczarkami i serem

Kotlety schabowe rozbijamy. Przyprawiamy ziołami, solą i pieprzem. Na niewielkiej ilości oleju podsmażamy. W naczyniu żaroodpornym układamy kotlety. Nakładamy na nie pieczarki, przykrywamy serem. Zapiekamy ok 30 min w temp. 180'C

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jasiek 11.06.2012 23:49
dobre dodatki
Robert10 13.05.2012 14:09
uwielbiam
Dorian 12.04.2012 09:22
pomyslowe i pyszne
ziutula
ziutula 27.03.2012 00:33
schabowe lubię i do obiadu i do kanapki...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak