Składniki:
mrożonego ciasta francuskiego | 50 dag |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cebule | 2 sztuki |
sosu czosnkowego | 25 dag |
czarnych oliwek | 12 sztuk |
cytryna | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 natka |
łosoś wędzony | 12 plasterków |
mrożonego ciasta francuskiego | 50 dag |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cebule | 2 sztuki |
sosu czosnkowego | 25 dag |
czarnych oliwek | 12 sztuk |
cytryna | 1 sztuka |
natka pietruszki | 1 natka |
łosoś wędzony | 12 plasterków |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: