Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

TRADYCYJNE MIELONE !

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 50 DAG
cebula 1 SZT
jajko 1 SZT
Bułka tarta klasyczna Prymat DO SMAKU
Kucharek przyprawa do potraw DO SMAKU
pieprz DO SMAKU
bułka 1 sucha

Przepis i sposób przygotowania na: TRADYCYJNE MIELONE !

DO MIĘSA MIELONEGO DODAJEMY POKROJONĄ W KOSTKĘ CEBULĘ, JAJKO I NAMOCZONĄ W WODZIE LUB MLEKU BUŁKĘ WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY. DO WYMIESZANEGO MIĘSA DODAJEMY KUCHAREK I PIEPRZ DO SMAKU- MIESZAMY. Z MIĘSA FORMUJEMY KOTLECIKI - MNIEJSZE LUB WIĘKSZE OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ I SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU Z OBU STRON. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SURÓWKĄ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 28.04.2013 16:20
szybko się robi i dobrze smakują
aisza1 30.03.2013 08:25
takie najlepsze
mic 02.01.2013 19:44
6tradycyjne zawsze smaczne
ALAGOR 14.12.2012 19:19
tradycyjnie i smacznie
kamyk 08.07.2012 21:27
tradycja najlepsza
kuklik 01.05.2012 17:18
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak