Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuski dressing

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oliwa 1/2 szklanki
cebula 1 sztuka
musztarda 1 łyżka
papryka 1 łyżeczka
cukier 1 łyżka
sok z cytryny 2 łyżki
papryka 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Francuski dressing

Paprykę wydrążyć z gniazda nasiennego i kroimy drobno oraz cebulę Zmiksować wszystkie składniki razem aż sos będzie gładki. Trzymać w chłodnym miejscu. . Podawać sos schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak