Francuski dressing

Francuski dressing

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • oliwa

    1/2 szklanki
  • cebula

    1 sztuka
  • musztarda

    1 łyżka
  • papryka

    1 łyżeczka
  • cukier

    1 łyżka
  • sok z cytryny

    2 łyżki
  • papryka

    1 sztuka
  • sól do smaku

  • pieprz do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Paprykę wydrążyć z gniazda nasiennego i kroimy drobno oraz cebulę Zmiksować wszystkie składniki razem aż sos będzie gładki. Trzymać w chłodnym miejscu. . Podawać sos schłodzony.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat