Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuminowa kapusta kiszona na słodko

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 250 g
cukier 2 szczypty
olej lniany 2 łyżki
cebula 1
Kmin rzymski mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Kuminowa kapusta kiszona na słodko

Kapustę odsączamy z soków. Dodajemy drobno pokrojoną cebulkę. Posypujemy cukrem i polewamy olejem lnianym. Dodajemy jeszcze roztarty w palcach lub lekko utłuczonym w moździerzu kmin. Wszystkie składniki mieszamy. Odstawiamy na 20 minut do lodówki. Przed spożyciem mieszamy ponownie. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 27.03.2012 12:37
dobra
smakowita 22.03.2012 22:42
smacznie i zdrowe
Izabela/bella81 21.03.2012 08:11
super :)
BernadettaP 20.03.2012 09:48
Mojej Mamie na pewno by posmakowała :)
Grażyna13 20.03.2012 09:42
Ciekawa wersja :)
Mariusz10 20.03.2012 09:18
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak