Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w śmietanie

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

matiasy 0,5 kg
jabłko 2 szt
cebula biała 1 szt
śmietana 1 opkowanie
ogórki kwaszone 4 posiekane

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w śmietanie

Śledzie pokroić w paseczki, obrane jabłko i ogórki zetrzeć na grubej tarce, cebulkę pokroić w kosteczke. Bez przyprawiania połączyć składniki ze śmietana. Odstawić na godzinkę do lodówki by składniki się przegryzły.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kd045 23.12.2015 20:34
pyyychaaa !!
Dorota71 22.09.2010 13:06
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak