Śledź w śmietanie

Śledź w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    0,5 kg
  • jabłko

    2 szt
  • cebula biała

    1 szt
  • śmietana

    1 opkowanie
  • ogórki kwaszone

    4 posiekane
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie pokroić w paseczki, obrane jabłko i ogórki zetrzeć na grubej tarce, cebulkę pokroić w kosteczke. Bez przyprawiania połączyć składniki ze śmietana. Odstawić na godzinkę do lodówki by składniki się przegryzły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kd045

23.12.2015 20:34
pyyychaaa !!

Dorota71

22.09.2010 13:06
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat