Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna zupa rybna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wędzony boczek 10 dag
cebula 1 szt
pomidory w puszce 1 puszka
filety rybne 60 dag
sok z cytryny 1 szt
por 1 szt
papryczki peperoncino 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa rybna

Boczek pokroić w bardzo cienkie paseczki. Cebule obrać, drobno pokroić. Podsmażyć boczek razem z cebulą mieszając. Dodać pomidory z puszki razem z sosem z puszki. Filety umyć, polać sokiem z cytryny i posolić. Pokroić w kostkę. Wrzucić do boczku. Por pokroić w krążki. Dodać do reszty. Przyprawić papryczką, solą, pieprzem. Najlepiej smakuje z ryżem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandraa 06.08.2012 18:50
ciekawy przepis:)
Justyna Jussstiii 19.03.2012 13:59
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak