Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka zielona szparagowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka konserwowa 1 słoik
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
masło roślinne 6 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka zielona szparagowa

Fasolkę odsączyć z zalewy na sicie, następnie poucinać skośnie dwa końce , na patelni stopić masło, zrumienić lekko bułkę tratą i dodać przygotowaną fasolkę oraz podsmażyć do miękkości. Gotową fasolkę przełożyć na półmisek i polać po całości stopionym masłem i bułką tartą . Fasolkę podaję do kartofli.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Reda 16.09.2012 09:04
super
Reda 16.09.2012 09:04
super
Ada-Gaba 07.06.2012 09:06
ulubiona
joanna77 27.05.2012 17:38
super
ziutula
ziutula 06.05.2012 14:25
fasolkę uwielbiam...
LuKaSz4761 19.03.2012 09:28
Pyszna
olkaaa 19.03.2012 08:12
uwielbiam
Cukiereczek13 18.03.2012 14:40
widzę, że już wiosna w kuchni :) pyszna
anja3107 18.03.2012 13:52
też tak robię ;-)
agunesu 18.03.2012 13:35
najlepsza swieza:) uwielbiam fasolke z maselkiem:)
treonina 18.03.2012 13:06
uwielbiam taką fasolkę! chociaż wolę świeżą to konserwowa też nie wydaje się być zła :-)
wazka 18.03.2012 12:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak