Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety de volaille

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

piersi z kurczaka 4 sztuki
pieczarki 40 dag
ser żółty 20 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat wg uznania
mąka wg uznania
sól wg uznania
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety de volaille

Filety rozbić tłuczkiem, posolić. Pieczarki usmażyć. Położyć na kotleta plaster sersa żółtego i na to dać parę pieczarek. Zawinąć. Obtoczyć w mące, białku i bułce tartej. Piec. Podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariposas 16.11.2011 19:50
też takie robię, pycha
IlonaAlbertos 13.07.2011 23:11
Uwielbiam je.
maciek7 16.06.2011 11:58
uwielbiam takie
Magdalena/26Mooi 11.04.2011 11:33
wyśmienite!
Iwusia 10.04.2011 20:40
bardzo lubię :)
Justyna223 16.10.2010 05:59
pyszne są:)
Mysiunia 14.09.2010 08:37
moje ulubione kotleciki:)
mehia 09.07.2010 08:13
pychota :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak