Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
cebula biała 1 szt
papryka biała 1 szt
Koperek suszony Prymat
sól do smaku
pieprz
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z pekińskiej

Kapustę umyć i poszatkować. Cebulę obrać i pokroić w kostkę. Z papryki wyjąć ziarna i pokroić w paski. Wymieszać. Dodaj majonez, sól, pieprz i dużo koperku. Dobrze wymieszać. Pyszna do ziemniaków i kurczaka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 17.12.2013 05:29
bardzo często taką robię
Rafał10 28.06.2012 09:05
moja ulubiona :)
pierniczkowo 10.06.2012 10:20
robię podobną, smaczna:)
Dorian 10.05.2012 21:03
smaczna
smakowita 25.03.2012 22:20
smaczna
luki1984 17.03.2012 17:01
pychotka!
eduszo
eduszo 17.03.2012 14:49
Robie podobnie i bardzo mi smakuje.
cris04 17.03.2012 11:07
Robię podobnie,ale dodaję jeszcze starte,winne jabłko.
Justyna37 16.03.2012 19:49
na pewno super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak