Przepis i sposób przygotowania na: Warzywna zupa z makaronem
Zupę zagęścić zasmażką z masła i mąki.
Dodać posiekaną zieleninę.
Przyprawić zupę pieprzem i przyprawą do zupy w płynie.
Podawać z makaronem ugotowanym wcześniej.
mieszanka warzywna | 1/2 kg |
koperek | 1 pęczek |
masło | kilka łyżek |
mąka | 3 łyżki |
kostki rosołowe | 2 szt |
makaron | 15-20 dag |
pietruszka zielona | 1 pęczek |
pieprz | |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: