Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa meksykańska

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 50 dag
przecier pomidorowy 3 łyżeczki
pieczarki 40 dag
cebula 2 szt
fasola czerwona 1 puszka
olej do smażenia
kukurydza 1 puszka
papryka czerwona 1 szt
sól, pieprz do smaku
Papryka ostra mielona Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zupa meksykańska

cebulę pokroić w kostkę i smażyć na oleju na złoty kolor dodać mięso pokrojone w kostkę i smażyć doda pieczarki pokrojone w talarki zalać to wszystko wodą wrzucić dodać do tego kukurydzę i fasolę dodać przecier pomidorowy i papryk w proszku wszystko wymieszać i doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marines27 02.06.2012 16:20
Pychota, ślinka cieknie
karolina1869 16.03.2012 11:15
dobra
ronald88 15.03.2012 11:39
super
Joanna46 15.03.2012 08:39
Lubię takie meksykańskie zupy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak