Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KARKÓWKA PO FRANCUSKU

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

karkówka 1 kg
ser żółty 30 dag
cebula 3
majonez 1/2
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: KARKÓWKA PO FRANCUSKU

Karkówkę pokroić w cienkie plastry, posypać solą i pieprzem do smaku, cebule obrać i pokroić w krążki, ser żółty zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Karkówkę wyłożyć na wysmarowaną tłuszczem blachę , na to położyć cebulę, następnie starty żółty ser i majonez. Piec w piekarniku ok. godziny w 180°C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

M. Monroe 22.12.2012 11:02
tres bien ;)
bercik1 24.03.2012 23:04
Apetyczna
Maniek2 17.03.2012 21:26
super
calliope 17.03.2012 08:33
musi być pyszna :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak