Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladka z łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serek naturalny 135 g
rzodkiewka 3 sztuka
szczypiorek 1/2 pęczka
koper 1/3 pęczek
pieprz 1 szczypta
sól 1 szczypta
wędzony łosoś 1 (w plastrach)

Przepis i sposób przygotowania na: Roladka z łososia

Rzodkiewkę siekamy w drobną kostkę. Szczypiorek i koperek również siekamy drobno. Mieszamy wszystko z serkiem naturalnym i doprawiamy solą oraz pieprzem. Na kawałku folii aluminiowej układamy płaty łososia tak by na siebie nachodziły tworząc kwadrat. Rozkładamy na tym serek i zwijamy w roladkę. Można sobie pomóc matą do sushi. Wkładamy do lodówki na trochę by się zasklepiło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

berys18 14.06.2012 17:08
ale pyszności
cooleczka 16.03.2012 15:08
super
smakowita 16.03.2012 10:56
rewelacyjna przekąska
Justyna Jussstiii 15.03.2012 11:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak