Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łopatka z ketchupem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łopatka 1 kg
Papryka słodka mielona Prymat 2 łyżeczki
pieprz
sos sojowy 2-3 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka z ketchupem

Łopatkę kroimy w plastry. Przyprawiamy papryką, pieprzem, nacieramy sosem sojowym. Odstawiamy na pół godziny do lodówki.
Układamy w naczyniu żaroodpornym i polewamy ketchupem. Pieczemy w temp. 180 st ok 40-50min, aż mięso zmięknie.

Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak