Masło czosnkowe

Masło czosnkowe

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • masło

    1 kostka
  • czosnek

    6-8 ząbków
  • sól

  • zioła prowansalskie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miękkiego masła dodajemy wyciśnięty przez praskę czosnek, sól oraz zioła prowansalskie.Mieszamy.

Odstawiamy na chwilę aby smaki się połączyły.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Żaneta1

02.12.2011 17:45
SUPER;)

kotlet

04.09.2011 22:14
dla zwolenników czosnku jak najbardziej- ja się przyłączam do tego grona :)

angelika14

13.08.2011 12:42
pychota

pacpaw

18.02.2011 21:02
muszę spróbować również z ziołami

cukiereczek

14.09.2010 09:50
Dobre takie masło

Izabela/bella81

11.09.2010 12:51
ja na pewno spróbuję

Justyna223

10.08.2010 13:48
bardzo dobry pomysł

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat