Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rudy Rudy rydz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tłuszcz 10 łyżek
sól
pieprz
rydze 50 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Rudy Rudy rydz

Grzyby dobrze oczyścić, umyć. Duże grzyby pokrajać w plasterki, mniejsze smażyć w całości.Opruszyć solą i pieprzem. Na patelni lub w rondelku rozgrząć tłuszcz, wkładać partiami oczyszczone i osuszone grzyby, smażyć na silnie rozgrzanym oleju, do zrumienienia z obu stron , najlepiej podawać odrazu po wyjęciu z patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 31.12.2012 19:17
Super
Wafelek2601 25.12.2012 02:08
Pycha
Magik 15.11.2012 21:27
pyszne
Seba 23.10.2012 12:38
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak