Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jajka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 5 szt
mozzarella 2 szt
szpinak 1 garść
majonez 2 łyżki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jajka

Jajka gotujemy na twardo.Po ugotowaniu studzimy i obieramy .Następnie przecinamy w pionie na 3 . Mozzarelle kroimy w plasterki .Każdy plasterek jajka smarujemy majonezem układamy plasterek mozzarelli i plasterek szpinaku przekładamy plastrem jaja .Talerz ozdabiamy szpinakiem .doprawiamy pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika111 14.03.2012 07:27
ale fajnie wyglądają :)
iwa643 14.03.2012 07:16
pomysł na Wielkanoc

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak