Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąski z wędzonym łososiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 2 gałązki
chrzan 1 łyżeczka
wędzony łosoś 5 plastrów
pieczywo razowe 4 kawałki
twarożek 20 (śmietankowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąski z wędzonym łososiem

Koperek drobno kroimy. Serek mieszamy z chrzanem i mieszamy z koperkiem. Przyprawić solą, pieprzem i delikatnie sokiem z cytryny. Chlebek kroimy na mniejsze kawałeczki i cienko posmarować masłem. Łososia podzielić na małe kawałeczki i położyć na chlebie. Na rybę kładziemy serek z koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

leonkot 18.03.2012 08:56
może być dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak