Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ryba w panierce musztardowo tymiankowej

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet rybny 1 kg
musztarda
sól
mąka
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: ryba w panierce musztardowo tymiankowej

Filety rybne solimy, smarujemy musztardą i posypujemy tymiankiem, odstawiamy na godzinę. Kiedy przejdą aromatem ziół dzielimy na kawałki i każdy opruszamy mąką. Smażymy na oleju z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 06.07.2012 07:53
brzmi kusząco
Rafał10 25.05.2012 21:13
uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !
kanu83 13.04.2012 23:49
mniam
Kuchareczka2 13.04.2012 10:07
takiej nie jadłam
Kikiriki 02.04.2012 11:53
fajne!!
bursztynek 29.03.2012 00:24
schab robiłam w taki sposób, ale nie pomyślałam aby tak przyrządzić rybkę - dzięki
krzysiu510 26.03.2012 10:26
smaczne
malcik111 26.03.2012 10:18
super, dodajeę do księgi!
Wafelek2601 25.03.2012 21:26
pyszna
Krystyna32 25.03.2012 10:54
extra
owca441 23.03.2012 19:36
to akurat była panga
Ada-Gaba 22.03.2012 20:06
smaczne
m1monika 22.03.2012 12:48
super rybka
Aneta41 21.03.2012 18:28
a co to za rybka?
teresa18 19.03.2012 17:00
super smaki
Ewa111 17.03.2012 20:50
z tymiankiem i musztardą Prymat na pewno jwst smaczna
traktorek 15.03.2012 16:48
wypróbujemy
Agnieszka/gucio22 13.03.2012 23:33
miałam napisać to samo co Sylwia ze uwielbiam tymianek hihihihi a mało jest przepisów z tą przyprawą do ulubionych dziękuję :)
Mala 13.03.2012 21:06
rewelacja
sylwia / sytofala 13.03.2012 18:20
uwielbiam tymianek
gottrina 13.03.2012 18:05
świetna ryba

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak