grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bagietka

    1 szt.
  • czosnek

    4 ząbki
  • masło

    100 gramów
  • szczypiorek posiekany

  • koperek

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bagietkę pokroić.
Przygotować masło czosnkowo-ziołowe: Masło utrzeć blenderem lub mikserem, dodać szczypiorek, koperek, sól, pieprz i posiekany czosnek. Wymieszać raz jeszcze.
Kromki bagietki posmarować przygotowanym masłem. Wyłożyć na blachę i piec w piekarniku ustawionym na 200 stopni, tak długo, aż bagietka będzie miała złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat