Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

bagietka 1 szt.
czosnek 4 ząbki
masło 100 gramów
szczypiorek posiekany
koperek
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: grzanki z masłem czosnkowo-ziołowym

Bagietkę pokroić.
Przygotować masło czosnkowo-ziołowe: Masło utrzeć blenderem lub mikserem, dodać szczypiorek, koperek, sól, pieprz i posiekany czosnek. Wymieszać raz jeszcze.
Kromki bagietki posmarować przygotowanym masłem. Wyłożyć na blachę i piec w piekarniku ustawionym na 200 stopni, tak długo, aż bagietka będzie miała złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak