Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraki z octem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki 1 kg
cukier 1 lyzka
kminek
ocet

Przepis i sposób przygotowania na: Buraki z octem

Buraki gotujemy w skórce gdy będziemy mogli włożyć w nie swobodnie widelec są gotowe studzimy i obieramy ze skórki

Trzemy na grubych oczkach dodajemy łyżkę octu trochę cukru ii kminek jak ktoś nie lubi można nie dodawać lub użyć mielonego

Buraki są dobre dla dzieci dostarczają żelaza oraz produkują krew Polecam

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 19.08.2012 11:33
ciekawe
Margo1 16.04.2012 00:06
chyba nie próbowałam
Margo1 16.04.2012 00:06
chyba nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak