Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z rzeżuchą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 150 g
rzeżucha
cebula 1
sól
pieprz
śmietana

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z rzeżuchą

Twaróg rozdrobnić i wymieszać ze śmietaną. Cebulę i rzeżuchę drobno pokroić i dodać do twarogu. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 14.03.2012 07:58
ulubiona rzeżucha, wysiewam ją cały rok na parapecie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak