Przepis i sposób przygotowania na: Leczo bez mięsa
Leczo bez mięsa - wersja tego popularnego dania ale po wegetariańsku. Smak dania pochodzi z warzyw i przypraw. Papryka węgierska nadaje aromatu oraz koloru.
Przepis na leczo bez mięsa. Z papryk, pieczarek, cukinii, fasolki szparagowej i pomidorów.
papryka czerwona | 2 sztuki |
pieczarki | 1/2 kilograma |
cukinia | 2 szt sztuki |
cebula | 2 szt sztuki |
czosnek | 2 ząbki |
fasolka szparagowa | 1/2 kilograma |
pomidory | 2 szt sztuki |
olej | do smażenia |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Papryka węgierska słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Leczo bez mięsa - wersja tego popularnego dania ale po wegetariańsku. Smak dania pochodzi z warzyw i przypraw. Papryka węgierska nadaje aromatu oraz koloru.
Leczo bez mięso to pyszna wersja. Podaj je z kaszą bulgur lub świeżą bagietką. Zobacz więcej smakowitych i sprawdzonych przepisów na leczo:
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: