Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Czekolaga orzechowa na gorąco

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleczna czekolada 100 GRAM
mleko 250 ml.
orzechy włoskie 1 rozdrobnione
kremówka 250 ml.

Przepis i sposób przygotowania na: Czekolaga orzechowa na gorąco

Garnek z pokruszoną czekoladą wstawić do garnka z wrzątkiem . Rozpuścić po czym powoli dodać śmietankę dobrze wymieszać. postawić na małym palniku dodać mleko zagrzać. Nalać do pucharków dosypując do każdego po 2 łyżki włoskich orzechów startych na drobno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak