Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karkówka z żółtym serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula biała 4 szt
majonez 8 łyżek
karkówka bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Karkówka z żółtym serem

Mięso pokroić na 1 cm plastry. Opruszyć jarzynką i odstawić na co najmniej godzinę do lodówki. Następnie plastry mięsa posmarować ketchupem. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu , obłożyć cebulą i posypać żółtym serem. Majonez wyłożyć na ser. Piec 60 minut w temperaturze 200 stopni. Podawać z pieczonymi ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia561 27.06.2012 21:28
smakowita
mirosława4 20.03.2012 16:23
super
Marzena34 13.03.2012 19:24
świetna
anja3107 12.03.2012 11:15
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak