Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mielone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone
cebula biała
bułka czerstwa
sól
pieprz
przyprawa do potraw Kucharek
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej
czosnek
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mielone

Bułkę czerstwą namoczyć w wodzie, wycisnąć, dodać do mięsa. Cebulę pokroić w drobniutką kosteczkę, czosnek wycisnąć przez praskę. Wszystkie składniki ze sobą wymieszać, dodać 1 jajko, doprawić do smaku przyprawami. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gosia20 05.09.2012 15:06
moje ulubione :)
bgs1984 20.05.2012 07:31
pycha
marzenciak1985 20.05.2012 07:24
mniam
Rafał10 10.05.2012 13:38
klasyczny mielony, a każdy go tak bardzo lubi :) MNIAM
edi 04.05.2012 13:56
Moje ulubione:)
Kuchareczka2 23.04.2012 12:57
uwielbiam
Kas2 20.04.2012 22:27
po prostu uwielbiam
Agnieszka107 10.04.2012 19:12
jak u mamy :)
Ewelina38 22.03.2012 12:36
oj uwielbiam je, a czasem dla odmiany dodaję do nich zielony groszek i marchewkę :)
fictor123 18.03.2012 07:56
bardzo lubie mielone:)
Ania67 15.03.2012 16:53
wyśmienite
rutynka 13.03.2012 12:00
Smaczny i szybki obiad:)
Norgiusz 13.03.2012 06:51
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak