Saszłyki tatarskie

Saszłyki tatarskie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • stek wołowy

    60 dkg
  • słonina

  • kminek

  • czosnek

  • bulion

    100 ml
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czosnek rozgnieść na miazgę, dodać do siekanego miesa wraz z kminkiem, posolić, popieprzyć. Formowac kulki. Owinąć każdą plasterkiem słoniny i przekłuć wykałaczką. Układać na ruszt, od czasu do czasu skrapiać bulionem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat