Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udziec barani po bułgarsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

udziec barani 1 kg
ząbek czosnku
oliwa
tymianek

Przepis i sposób przygotowania na: Udziec barani po bułgarsku

Po nakłuwać udziec ostrym nożem i naszpikować pokrojonymi ząbkami czosnku. Posolić a następnie cały udziec posmarować oliwą. Posypać ziołami i pieprzem. Piec na dużym rożnie opalanym drewnem lub brykietem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak