Udziec barani po bułgarsku

Udziec barani po bułgarsku

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • udziec barani

    1 kg
  • ząbek czosnku

  • oliwa

  • tymianek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Po nakłuwać udziec ostrym nożem i naszpikować pokrojonymi ząbkami czosnku. Posolić a następnie cały udziec posmarować oliwą. Posypać ziołami i pieprzem. Piec na dużym rożnie opalanym drewnem lub brykietem.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat