Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krakersy z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

krakersy 1/2 paczki
tuńczyk 1/2 puszki
starty ser ok. 1/2 szklanki
jajko 2 sztuki
majonez
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Krakersy z tuńczykiem

Tuńczyka osączyć z zalewy. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i pokroić w kostkę. Do jajek dodać ser i wymieszać. Doprawić do smaku, dodać majonez i wymieszać. Majonezu dodajemy tyle by połączył wszystkie składniki. Przygotowaną masą smarować krakersy i obłożyć, osączonym tuńczykiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 12.03.2012 12:03
fajna przegryzka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak