Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka do obiadu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchew 2 sztuki
cebula 1 sztuka
natka pietruszki 1/2 pęczka
olej
pieprz do smaku
sól do smaku
cukier do smaku
kapusta kiszona 1 garść

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka do obiadu

Kapustę odcisnąć i pokroić. Marchew obrać, zetrzeć na tarce. Cebulę obrać, drobno posiekać. Natkę pietruszki opłukać i drobno pokroić. Kapustę, marchew cebulę i natkę pietruszki połączyć. Wymieszać, doprawić do smaku. Skropić olejem. Surówkę zamiast z olejem można wymieszać z majonezem albo śmietaną. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

beatkaa153 29.06.2012 19:45
też taką robię
jolanta19 17.03.2012 11:06
pycha
bami 14.03.2012 23:33
Zdrowa surówka :)
Katarzyna59 11.03.2012 11:24
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak